Tandoori Masala kylling med blomkålsris
Antal: 4 personerTid: Forberedelse 20 min. + 2 timers marinering
Tilberedning ca. 45 min.
Sværhedsgrad: Middel
Pris: Billig
Fryseegnet: Nej
1 kg kyllingelår
2 blomkål
2 dl SCD yoghurt
3 spsk. tandoori masala krydderi
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjxyUtwgT3FGM9NuAusRO41qdPeGM5dZ9WdxjzXfBFNBsJXF5sPLQ7aDTqFDKiBsUzwQQD1MhN8Qa0KuYo9eDYykJ3I-RgBV9tg2OY7Q0Sgy0Lv9RocRTw_reRxDnrIAt_ZuKD9Wrfn8vWl/s1600/Unavngivet.png)
1 stort løg/ 2 små løg
2-3 fed hvidløg
Salt og peber
Evt. hvidløgspulver/chili/karry til ''risene''
Citronsaft
Fremgangsmåde:
Hak løget/løgene fint.
Bland yoghurt og løg med krydderierne og masser det godt ind i kødet.
Læg derefter lårene i et ovnfast fad og stil det i den forvarmede ovn på 250 grader i 30-40 minutter.
Prøv om kyllingen er færdig ved at prikke hul med en gaffel. Er kødsaften klar, er kyllingen færdig.
Imens kødet steges, laves blomkålsrisen.
Riv blomkålen groft på et rivejern og tilsæt salt, peber og evt. andre krydderier.
Svits på en pande med fedtstof ved høj varme til det er godt gennemvarmet. Hold godt øje for risene må ikke få farve.
Der vil helt sikkert være overskydende ''ris'' tilbage, men kom resterne i en bøtte og så kan det sagtens holde sig i adskillige dage i køleskabet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar