Kyllingesuppe på skrog med grøntsager
Antal: 4 personer
Tid: 4-5 timer
Pris: Billig
Sværhedsgrad: Middel
Fryseegnet: Ja
(Kyllingefedtet fra det stegte kylling, dagen inden)
2 porrer
4 gullerødder
2 persillerødder
1-2 fennikel
1 løg
2-3 fed hvidløg
1 stor håndfuld persille
Saften fra 1 citron
1 mild/middelstærk chilli
1-2 friske kviste timian
2-3 laurbærblade
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Kom skroget i en stor gryde/sauterpande sammen med kyllingefedtet. Hæld væske i til det dækker/næsten dækker skroget. Kom salt i.
Lad det langsomt komme i kog, skum af og lad simre.
Dette kommes ned til kyllingen. Lad simre i 3-4 timer (kan til nøds godt skæres ned til 2 timer)
Skær løget i både.
Snit persille og hak hvidløg og chili fint. Kom halvdelen af persillen i, sammen med hvidløg og chili. Kom også timian og laurbærbladene i.
Når suppen har kogt færdigt, tages kviste, blade og skrog op.
Smag til med citronsaft, salt og peber og resten af persillen.
Retten er nu klar til servering!
Velbekomme :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar