Sund coleslaw med paleo mayonnaise
Antal: 6 personerTid: Forberedelse 30 min.
Køleskab mindst 60 min.
Sværhedsgrad: Nem
Pris: Billig
Fryseegnet: Nej
1 lille hvidkålshoved/ ½ stort hvidkålshoved
4-6 gulerødder
Marinade:
2 spsk. dijonsennep u. sukker
1 dl æblecider
4 spsk. honning
4 spsk. salt
1 tsk. peber
½ tsk. paprika
Fremgangsmåde:
Snit hvidkålen fint og riv gulerødderne med de grove huller på et rivejern.
Kom kålen og gulerødderne i en stor skål, eller, endnu bedre, en stor plastikpose.
Bland marinaden sammen og kom også den og mayonnaisen over grøntsagerne.
Bland det hele godt sammen, kom det i en skål og stil i køleskabet i mindst 1 time.
Vend det hele en ekstra gang inden servering og nyd din lækre, kolde coleslaw sammen med sommerens grillkød som f.eks. en god stak, fedtede ribben eller med i en burger med den nyeste sommertrend: "Pulled pork" (kan også laves som "pulled chicken" eller " pulled beef".
Velbekomme :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar