Squashspaghetti m. hjemmelavet tomatsauce
Antal: 2 personerTid: Forberedelse 15 min.
Tilberedning 30 min.
Sværhedsgrad: Nem
Pris: Bilig
4 tomater
1 stor squash
1 håndfuld frisk basilikum
1 dl hjemmelavet grøntsagsbouillon (kan erstattes med vand)
1 dl vand (2 dl, hvis man ikke anvender bouillon)
1 hvidløgsfed
1 håndfuld pinjekerner eller solsikkekerner
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Start ud med at vaske squashen. Tag herefter et rivejern, og riv den på langs på den grove side af rivejernet. Herved får du et spaghettilignende resultat.
Varm herefter en stor stegepande op, og rist kernerne til de bliver gyldne ved middel varme. Imens hakkes tomaterne og hvidløget fint og når kernerne er færdige tages de af panden og sættes til side.
Kom nu tomat og hvidløg på panden.
Tilsæt vand og bouillon, hvis du har/vil bruge det. Kog op.
Når blandingen begynder at boble op, tages panden af varmen og blandingen kommes i en skål.
Blend det hele kortvarigt, så at det ikke bliver en helt ensformig konsistens.
Smag til med salt og peber.
Kog noget vand og kom 'spaghettien' i. Kom det, stadig, kogende vand over spaghettien, og lad det stå og trække i maks. 30 sekunder. Si herefter vandet fra og pres eventuelt for at komme af med det overskydende vand.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar