Overfyldte burgere m. egne soltørrede tomater
Antal: 4 personerTid: Forberedelse 10 min.
Tilberedning 4-6 min.
Sværhedsgrad: Middel
Pris: Middel
Fryseegnet: ?
½-1 kg hk. oksekød
10 soltørrede tomater
½ rødt løg
40 g. frisk spinat
2 spsk. æblecider-eddike
1-2 spsk. hvidløgspulver
2-3 spsk. fedtstof
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Start med at form kødet til tennisbolde store kugler og tryk dem flade. Du vil få brug for et lige antal bøffer. ½ kg. svarer til 4 mellemstore burgere og altså 8 bøffer.
Sæt en middelstor/stor pande på komfuret og sæt den på høj varme med lidt fedtstof. Begynd herefter med at tørre de soltørrede tomater (se bloggen for opskrift på hjemmelavede ´soltørrede' tomater) let med køkkenrulle og snit dem groft. Snit nu det rå løg og skær de godt rensede champignoner i skiver.
Steg burgerne i 1-2 spsk. fedtstof på en pande i 4-6 minutter på hver side. Anvend eventuelt et låg til at stege dem lidt hurtigere OG for at gøre dem lidt ekstra møre og saftige.
Server sammen med resten af fyldet. Velbekomme :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar