Paleo tzatziki
Antal: 4 personerTid: Forberedelse 15-20 min.
Sværhedsgrad: Nem
Pris: Billig
Fryseegnet: Nej
1 agurk
4 dl SCD yoghurt
2 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
1,5 tsk. citronsaft
0,5 dl kokosmælk/kokoscreme
1 tsk. salt
En håndfuld frisk dild eller tørret dild efter smag
Evt. rød skovsyre som pynt.
Fremgangsmåde:
Vask agurken og riv den groft med et rivejern og læg det i et dørslag til afdrypning i ca. 10 minutter. Imens presses hvidløg og hvis I bruger frisk dild så hak også det nu.
Pres herefter det sidste vand ud af agurken og bland agurk, hvidløg, yoghurt, kokosmælk/creme og olivenolie i en skål. Smag herefter til med salt, dild og citronsaft. Lad tzatzikien stå tildækket på køl i 4-5 minutter, for at trække smag, og server til slut tzatzikien som tilbehør til grill- kød- eller fiskeretter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar