Æggemuffins med spinat, løg og peberfrugt
Antal: 4 stk./2 personerTid: Forberedelse 10 min.
Tilberedning 20-30 min.
Sværhedsgrad: Nem
Pris: Billig
Fryseegnet: Ja
4 æg
1 dl hk. løg
1 dl hk. peberfrugt
Salt og peber
Lidt vand og blødt smør/olie til smørring
Muffin forme
Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 175 grader
Hak løg og peberfrugt og snit spinatbladene fint. Pisk æggene godt sammen med salt, peber og en smule vand.
Stil dem nu ind i den forvarmede ovn i 20-30 minutter, al efter størrelse, indtil ægget bliver gyldent og den opnår en fast konsistens. Lad dem køle lidt af inden du fjerner muffinen fra formen, vær forsigtig hvis du anvender papirforme, og spis dem lune eller kom dem på køl og server dem til frokost.
Prøv også at anvende tomat, champignon, broccoli eller andre lækre grøntsager i dine muffins. Mulighederne er uendelige :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar