Kylling m. blomkålspuré og champignoner
Antal: 3 personerTid: Forberedelse 10 min.
Tilberedning 20 min.
Sværhedsgrad: Middel
Pris: Billig
Fryseegnet: Nej
1 stort blomkålshoved
500 g kyllingefilet/inderfilet
250 g champignoner
2 små rødløg
1 tsk. hvidløgspulver
Smør
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Skær blomkålen ud i små 'buketter' og damp det i en gryde eller i mikrobølgeovnen. Damp indtil blomkålen er al dente.
Placer nu en pande over middel-høj varme. Kom smør på panden. Mens smørret smeltes, drysses kyllingestykkerne med halvdelen af hvidløgspulveret, salt og peber.
Når panden er godt varm kommes kyllingen på. Steg stykkerne på begge sider i omkring 5-7 minutter, indtil de er brunede og gennemstegte.
Mens kyllingen steges, kommes løgene på en pande over middel varme.
Når løgene er bløde, tilsættes champignonerne sammen med resten af hvidløgspulveret, salt og peber.
Steg til champignonen bliver blød, dette tager omkring 5 minutter.
Mens alt dette steger færdigt, skal blomkålen blendes.
Blend godt i et par minutter og tilsæt derefter lidt salt og smør, som blendes godt ind. Når puréen når en god, ensartet konsistens, er det færdigt.
Du er nu klar til at spise. Velbekomme :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar