Grønne æble- og kokos bidder
Antal: 6 stk.
Tid: 10 min. + 20 min. i køleskabet
Sværhedgrad: Nem
Pris: Billig
Fryseegnet: Nej, men skal stå i køleskab
1 grønt æble, i tynde både
1 dl kokossmør (se opskrift på bloggen)
3 spsk. kokosolie
2 tsk. kanel
Lidt salt
Lidt kokosolie til at stege i
Fremgangsmåde:
Placer en stegepande over middelvarme.
Kom kokosolie på panden og lad det varme op.
Når olien er godt varm, kommes æblebådene på panden og steg æblerne indtil de bliver bløde.
Pas på de ikke bliver mørke!
Når æblerne er stegte, kommes kanelen og salt på æblerne.
Nu skal kokosolien og smørret blødgøres. Så kom begge i en skål og varm i mikrobølgeovnen i mellem 30-60 sek. Bland derefter med en ske.
Kom nu de sauterede æbler i kokosblandingen, og kom eventuelt lidt ekstra kanel i.
Kom 1-2 skefulde af blandingen i muffin-forme. Det er bedst med hårde muffin.forme, men papirudgaven kan også fungere.
Placer i køleskabet i godt og vel 20 minutter, og opbevar i køleskabet, da de kan smelte.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar