Palæoknækbrød af frø og kerner
Antal: 30-40 stk.
Tid: Forberedelse 15 min
Tilberedelse 15 min
Pris: Middel
Sværhedsgrad: Nem
Fryseegnet: Nej
(Skal opbevares på køl)
5 æg
2 dl solsikkekerner
2 dl græskarkerner
2 dl sesamfrø
1½ dl hørfrø
1 dl mandelmel
Salt
Evt. revet ost, f.eks. parmesanost eller cheddarost(her)
Fremgangsmåde:
Pisk æggene sammen, og tilsæt frø og kerner, mel og lidt salt.
Riv eventuelt lidt parmasanost i.Rør det hele godt sammen.
Hæld massen ud på et bagepapirklædt bageplade(til 2 pladefulde).
Bred ud til tynde 'plader' uden huller f.eks. med en dejskraber, og sæt midt i ovnen. Bages midt i ovnen i ca. 15 minutter ved 175 grader.
Når de er kølet af, kan de skæres i firkanter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar