Lækre tun-frikadeller m. grøntsager
Antal: 6-7 stk.
Tid: Forberedelse 5 min.
Tilberedning 15-20 min.
Pris: Billig
Sværhedsgrad: Middel
Fryseegnet: Ja
1 dåse tun
½ snackpeber
1 dl mandelmel
1 dl SCD yoghurt
1 dl frosne gulerødder og ærter (fra blanding)
Salt
Peber
Olie + smør
Fremgangsmåde:
Hæld vandet fra tunen.
Rens og skær peberfrugten ud i små tern.
Kom derefter tunen i en skål, og findel det med en gaffel.
Kom alle ingredienser (undtaget olie og smør) i skålen.
Form frikadellerne med en ske og steg dem på en pande med olie og smør, ved middel varme.
1 stor spsk. per frikadelle.
NB:
Da tunfrikadellerne ikke har noget til at opsuge væsken, vil de være meget våde. Derfor skal man 'samle' dem sammen på panden med en paletkniv, når de løber ud.
Dette gøres indtil det holder op med at løbe ud.
Der steges indtil de bliver godt faste og vendes derefter forsigtigt.
Giv dem 5-10 minutter på den første side, og derefter 5 minutter på den anden.
Velbekomme :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar