Suppe med kylling og grønt
Antal: 4 personer
Tid: Forberedelse 10 min
Tilberedning 10 min
Pris: Billig
Sværhedsgrad: Nem
Fryseegnet: Ja
450 g kyllingefilet
3 gulerødder
2 porrer
1 løg
2 stk laurbærblade
1 liter kogende vand
1 spsk frisk citronsaft
Salt og peber
1 mild chilli
Fremgangsmåde:
Skær gulerødderne, porrerne og persilleroden ud i skiver eller tern. Skær løget i små både, og chilien i små stykker
Skær kyllingefileten i tern og brun på en varm pande (i en dyb pande eller i en sauterpande) med en nogenlunde smagsneutral olie såsom rapsolie,
Tilsæt grøntsagerne og bring i kog. Kog suppen i 7-10 minutter.
Tilsæt salt, peber og chili efter smag og tilsæt den friske citronsaft.
Suppen er nu klar til servering.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar