Kyllingeruller med parmaskinke og basilikum
Antal: 3 personer
Tid: Forberedelse 10 min.
Tilberedning 20 min.
Pris: Billig
Sværhedsgrad: Nem
Fryseegnet: Nej
300 g eller 6 stk. kylling-inderfilet
6 stk. parmaskinke
Salt og peber
12 tandstikkere - uden smag
Fremgangsmåde:
Drys kyllingstykkerne med basilikum, salt og peber på den ene side.
Rul så stykket sammen og vikl parmaskinken rundt, så rullen bliver holdt fast – fæstn skinken med tandstikkerne.
Læg rullerne i enten et ildfast fad eller på en bageplade.
Bag rullerne i ca. 20 minutter i ovnen ved 200 grader (180 grader i en varmluftovn).
NB: Kan kombineres med Stenaldermos (se opskrift på bloggen)
Kan også bruges til madpakken, som et helt måltid eller som en lækker snack
Ingen kommentarer:
Send en kommentar