Kylling i fad med eksotisk frugt
Antal: 4 personer
Tid: Forberedelse 45 min
Tilberedning 20 min
Pris: Middel
Sværhedsgrad: Middel
1000 g kyllingefilet
3 stk peberfrugter
- eventuelt frisk ananas i små stykker
2 dåser kokosmælk
2 tsk karry
5 stk fed hvidløg
2 stk friske chili (skåret i små stykker)
1 stk mango (groftrevet)
Blomkåls- og gulerods-mos:
3 gulerødder
1 blomkål
Smør, salt og peber
Fremgangsmåde:
Kyllingfileterne steges på panden og lægges derefter i et ildfast fad.
Peberfrugter og bananer skæres i henholdsvis tern og skiver, lægges i fadet sammen med groftreven mango og ananasstykkerne.
Kokosmælken blandes sammen med hvidløg, chili og karry og fordeles over kyllingen.
Fadet sættes derefter i ovnen på 200-225 grader i cirka 20 minutter - eller til toppen er gylden.
Gulerødder og blomkål koges til de er møre.
Der tilsættes en smule smør, salt og peber.
Det hele blendes til massen bliver jævn. Kom eventuelt mere salt, peber og smør i.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar