Indisk-Thai inspireret kylling
Antal: 2 personer
Tid: Forberedelse: 15 min.
Tilberedning: 15 min.
Pris: Billig
Sværhedsgrad: Nem
Fryseegnet: Nej
2 stk. løg
12 stk. små champignoner
2 fed hvidløg
1 pk. friske spinatblade
400 g kyllingefilet - skåret i tern
2 spsk. kokosolie (eller anden fedtstof)
4 stk. tørrede abrikoser
Karry, ingefær, chili, salt og peber
Fremgangsmåde:
Skær løget i halvt og derefter i tynde ringe. Skyl peberfrugten, fjern toppen, skær den halvt over og fjern kernerne. Skæres derefter i tynde halvringe. Pil hvidløgsfedet og hak det fint. Skyl champignonerne kort, tør dem godt og skær dem i tynde skiver. Skær de tørrede abrikoser ud i små tern.
Sæt en wok eller sauterpande over på højt blus. Når den er varm, tilsæt halvdelen af fedtstoffet. Når det er smeltet, sauteres først løgene, og når de begynder at blive klare og få lidt farve, tilsættes champignonerne og hvidløget. Når champignonerne begynder at blive bløde og få farve, tilsættes peberfrugten. Skru ned på middel varme og sauter et par minutter. Grøntsagerne tages herefter op af panden/wokken.
Smelt den sidste halvdel af fedtstoffet på panden/i wokken og tilsæt kylling sammen med karry,ingefær og chili. Vend det i panden med jævne mellemrum, til ternene har fået lidt farve over det hele.
Tilsæt de stegte grøntsager sammen med spinaten og de tørrede abrikostern, vend det rundt til spinaten er blevet varm og smag til med salt, peber og evt. mere karry, ingefær og chili.
Serveres med det samme, evt. med et drys ristede og saltede cashewnødder på.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar