Grøntsagsmos med masser af bacon
Antal: 4 personerTid: Forberedelse 20 min.
Tilberedning 15-20 min.
Sværhedsgrad: Nem
Pris: Middel
Fryseegnet:Nej
500 g bacontern
3/4 - 1 blomkålshoved
1 broccoli
2 gulerødder
1 stort løg
50 g smør
1 dl kokosmælk
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Steg baconen. Imens skæres grøntsagerne ud i store stykker og koges i 10-12 minutter i en gryde.
Grøntsager - et par klatter smør - grøntsager osv. indtil det hele er i skålen.
Hæld kokosmælken i en mindre skål og bland det godt. Herefter kommes der over grøntsagerne.
Blend godt og når mosen har den ønskede konsistens smages den til med salt og peber.
Server med de stadig varme bacontern.
Velbekomme :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar