Paleo Chili con carne
Antal: 4 personerTid: Forberedelse 5 min.
Tilberedning ca. 30 min.
Sværhedsgrad: Nem
Pris: Middel
Fryseegnet: Ja
½ kg hakket oksekød
5-6 gulerødder
2 røde peberfrugt
2 løg
1 dåse tomatkoncentrat
2 tsk. Kanel
2 tsk. Paprika
Knust chili
Salt og peber
LCD fløde (laves ligesom LCD yoghurt, bare m. fløde i stedet)
Blomkålsris (se opskrift på bloggen)
Fremgangsmåde:
Brun oksekødet i en stor gryde eller sauterpande.
Tilsæt grøntsagerne når kødet er brunet.
Tilsæt de hakkede tomater, tomatkoncentratet og krydderierne.
Lad chilien stå og simre i ca. 30 minutter.
Smag til undervejs med mere krydderi, indtil du er tilfreds.
Server sammen med varme blomkålsris og LCD fløde
Velbekomme :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar