Hjemmelavet müsli uden gluten og sukker
Antal: ca. 250 g.Tid: Forberedelse 15 min. + afkøling
Tilberedning 1 time.
Sværhedsgrad: Middel
Pris: Middel
Fryseegnet: Nej
2-3 søde æbler
150 blandede nødder 1)
50 g græskarfrø
25 g hørfrø
25 g sesamfrø
3 spsk. vand
1) Brug f.eks. hassel-, pekan- og valnødder og mandler.
Fremgangsmåde:
Forvarm ovnen til 130 grader.
Hak imens nødderne varieret, fra medium groft til meget groft.
Bland godt og fordel jævnt og tyndt på 2 bageplader, beklædt med bagepapir.
Lad det stå i ovnen i godt 1 time med varmluft. så langt nede som muligt og vend undervejs.
Køl herefter helt af og kom den kolde müsli i lufttætte beholdere.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar