Honning-senneps bananpanerede burgere
Antal: 4 personerTid: Forberedelse 10 min.
Tilberedning 15 min.
Sværhedsgrad: Middel
Pris: Middel
Fryseegnet: Nej
0,5 kg hakket svinekød/oksekød
2,5 dl bananchips (kan laves selv)
1 stk. æggehvide
1 fed hvidløg
1 spsk. flydende honning
1 tsk. tilladt dijon sennep
1 tsk. hjemmelavet mayonnaise
Lidt citronsaft
Hvidløgspulver
Salt og peber
Fedtstof
1 avocado (kan udelades)
Fremgangsmåde:
Forvarm ovnen til 180 grader.
Blend bananchipsene til en rapslignende konsistens og kom dem i en dyb tallerken.
Æggehviden piskes til der fremkommer små luftbobler. Æggemassen kommes i en anden tallerken.
Af kødet, formes fire bøffer, som vendes i først æg og dernæst i banan-'rapsen' og drysses til sidst med lidt salt, peber og hvidløgspulver.
Varm nu en pande, kom fedtstoffet på og når panden er varm, tilsættes det groft skårne fed hvidløg. Lad det stå i ca. 1 minut og kom derefter bøfferne på panden. De skal have omkring 3-4 minutter på hver side.
Når dette er gjort ligges de i et ovnfast fad i ovnen. Her skal de stå i 8-10 minutter. Mens du venter laves honning-senneps dressingen.
Start med at piske honning sammen med sennep og smag derefter til med lid citronsaft og mayonnaise.
Nu skal bøfferne have lov til at hvile under stanniol i ca. 2 minutter.
Klargør imens avocadoen, ved at skære den i skiver og ønsker du noget grønt, så snit noget salat og bland nogle gode, friske grøntsager i.
Til sidst skal retten serveres. Velbekomme :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar