Plain & Simple - Mayonnaise
Antal: ca. 3 dl/ 300 g
Tid: 7 min
Pris: Billig
Sværhedsgrad: Nem
Fryseegnet: Nej
3 dl rapsolie
2 pasteuriserede æggeblommer
1 spsk. citronsaft
1 tsk. sennep u. sukker & gluten
Når man går på paleo-kur eller SCD-diæt, kan man godt komme til at savne leverpostejmadden med en god mængde konserveringsmidler. Løsningen er her! En lækker, nem og sundere mayonnaise til tunsalaten eller på det hjemmelavede knækbrød.
Og derudover er denne mayonnaise meget billigere end det lokale supermarkeds mayonnaise til 12-18 kr. pr. 400 g.
Fremgangsmåde:
Du starter med at piske æggeblommerne, til de er helt stive.
Tilføj olien forsigtigt og lidt ad gangen, mens der piskes kraftigt.
Når al olien er tilsat, kommes citronsaft og sennep, mens der stadig piskes.
Mayonnaisen er nu klar til brug. Kom den f.eks. i en brugt beholder, som tidligere har været brugt til mayonnaise eller i en anden form for tube/beholder. :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar