Gryderet ala Mexico
Antal: 4 personer
Tid: Forberedelse 15 min.
Tilberedelse 20 min.
Pris: Middel
Sværhedsgrad: Let
Bemærk: Billederne er for en dobbelt portion
400 g hk. oksekød
½ hvidkålshoved
2 stk. løg
1 peberfrugt i tern
2 dl hakket tomat
½ - 1 chili
4 fed hvidløg
Smag til med salt, koriander, paprika og oregano 1)
1 stk avokado i tern
Fremgangsmåde:
Løg og kål steges på en pande/i en stegegryde indtil det falder sammen.
Tag det af varmen.
Panden stilles nu på lav - middel varme (alt efter mængden)
Tilsæt hvidløg, chili, tomat og krydderier.
Lad det simre.
Smag til og server med avokado tern.
1) Prøv at bruge andre krydderier som f.eks.
spidskommen, citrongræs, stødt chili og/eller cayennepeber.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar