Hakkebøf med hokkaidogræskar
Antal: 4 personer
Tid: 1 time i alt
Pris: Middel
Sværhedsgrad: Middel
Fryseegnet: Nej
600 g hk oksekød
1 bundt persille
1 stk hokkaidogræskar
Eventuelt 150 g bacon
Salt, peber og olivenolie
Fremgangsmåde:
Skrub hokkaidoen godt og halver den.
Fjern kernerne og skær græskaret ud i passende størrelse. Vend stykkerne i olivenolie, salt og peber.
Skrællen kan sagtens blive på (og spises).
Kom græskaret i en ovnfast fad og put det i ovnen ved 160 grader i omkring 50 min.
Hak/klip persillen og skær baconen i mindre stykker.
Tilsæt salt og peber og rør alt sammen med oksekødet.
Lav 4 store bøffer og steg dem på panden i lidt neutral olie eller smør.
Server eventuelt sammen med Paleo Chilisauce (se bloggen)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar