Ristede Græskarkerner
Antal: 1-2 personerTid: 40-50 min.
Pris: Meget billigt
Sværhedsgrad: Nem
Fryseegnet: Nej
Friske græskarkerner *1)
Salt
Vand
NB:
*1) Tag eventuelt kernerne fra, når halloweengræskaret udskæres eller hvis i har lavet Hakkebøffer m. Hokkaido (se bloggen).
Fremgangsmåde:
Fjern så meget af det slimede græskarkød som muligt.
Skyl kernerne grundigt og lad vandet løbe fra.
Put kernerne i en gryde og hæld vand over så det dækker.
Kom lidt salt i, og lad det koge i ca. 20 minutter.
Spred kernerne ud i en bradepande beklædt med bagepapir.
Sæt kernerne ind i en 300 grader C varm ovn eller så højt ovnen nu kan komme op, og gerne på varmluft indtil de er lysebrune.
De kan spises både med og uden skal.
Tips:
Bruger du i stedet købte økologiske grønne græskarkerner, kan du bare riste dem direkte i ovn eller på pande med salt
Ingen kommentarer:
Send en kommentar