søndag den 29. december 2013

Ovnstegte grøntsager med æbler

Lækre grøntsager og æbler i fad

Antal: 3 personer
Tid: Forberedelse 10 min.
       Tilberedning 60 min.
Pris: Billig
Sværhedsgrad: Nem
Fryseegnet: Ja
6-8 gulerødder, i stænger
2 rødløg, i både
3 æbler, i både
½ aubergine, i stænger
½-1 peberfrugt, mindre stykker
Salt, peber
Tørret timian
 (Bemærk at billedet over ikke viser det præcise antal)


Grøntsagerne samt æblerne vaskes, renses og udskæres.
Start (eventuelt) med at svitse peberfrugt og aubergine på en pande med lidt fedtstof.
Kom gulerødder, æbler og rødløg i et ovnfast fad. Krydr med salt, peber og timian, samt lidt smags-neutral olie. Lig stanniol over.
Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i 30 minutter. Kom nu peberfrugten og auberginen i.
Lad stå i endnu 30 minutter.

Når den halve time er gået er det klar til servering. Server eventuelt til gryderet (se bloggen "Oksegryde"), til hakkebøffer eller lignende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar