fredag den 18. april 2014

Bacon-chili æg

Æg med fyld af egen blomme, chili og bacon

Antal: 3 personer
Tid: Forberedelse 3 min.
        Tilberedning 5 min.
Sværhedsgrad: Nem
Pris: Billig
Fryseegnet: Nej

3 hårdkogte æg
1 stk. stegt bacon i små stykker
0,5 dl hjemmelavet mayonnaise
Lidt friskhakket chili
Paprika
Salt





Fremgangsmåde:
Skær æggene halvt over  og fjern æggeblommen, kom blommen i en skål. Mas blommerne ud med en gaffel.
Kom mayonnaise i og bland godt. Tilsæt nu chili, bacon, paprika og salt, gem lidt af chilien og baconen til at pynte med.
Kom massen i en plastik pose, klip et lille hul i den ene ende, og klem det ud i de hvide halvdele. Pynt med det overskyende chili og bacon.
Køl godt ned inden servering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar