søndag den 13. april 2014

Cremet Kyllingesalat m. persille

Kyllingesalat m. persille, lime & chili

Antal: 4 personer
Tid: 20-30 minutter
Sværhedsgrad: Nem
Pris: Billig

400-500 g kyllingefilet
8 spsk. frisk persille
2 stk. lime
1 rødløg
1 chili uden kerner
1 tsk. dijonsennep u. sukker og gluten
1,5 dl mayonnaise + ekstra hvis nødvendigt
Salt og peber

Evt. avocado/peberfrugt/salatblade/brød som underlag.

Fremgangsmåde:
Kom kyllingen i en tallerken, krydr det godt med salt og peber.
Dæk nu løst med f.eks. et låg der kan tåle mikrobølgeovn, og kom det i mikrobølgeovnen i 7-10 minutter. Test færdigheden med jævne mellemrum.
Mens kyllingen er i ovnen hakket løg og chili fint og persillen groft. Pres også limesaften ud.
Når kyllingen er klar skæres den i tern eller endnu bedre, riv det til trevler med fingrene/en gaffel.
Når kyllingen er kølet af blandes det sammen med mayonnaise, lime, sennep, salt og peber. Kom også løg, chili og persille i og bland til en god ensartet konsistens - tilføj eventuelt ekstra mayonnaise, hvis der er behov for det.
Kom kyllingesalaten i køleskabet i et par timer, så det kan trække smag og spis koldt på brød, halverede avocadoer eller lignende. Super lækkert og sommeragtigt og passer glimrende som en let aftensmad eller som forret.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar