tirsdag den 25. februar 2014

Kanelkylling

Sød kylling m. chili og hvidløg


Antal: 3-4 personer
Tid: Forberedelse 65 min.
        Tilberedning 20-25 min.
Sværhedsgrad: Middel
Pris: Billig
Fryseegnet: Nej




½ kg kyllingefilet (inderfilet passer godt i portionstørrelse)
1 dl rosiner
1 dl solsikkekerner/pinjekerner
3 dl SCD fløde
(laves ligesom SCD yoghurt, bare med fløde i stedet for mælk)

Marinade:
0,5 dl citronsaft
1 dl olie
2-4 chilier
6 fed hvidløg
3 tsk kanel



Fremgangsmåde:
Skær hvidløg og chili i grove stykker.
Bland marinaden og læg kyllingestykkerne i en skål, og masser det nu ind.
Læg det nu i køleskabet en times tid.
Skrab nu marinaden af kyllingen (bare med fingrene) og gem marinaden.
Tænd ovnen på 180 grader.

Kyllingen steges på en pande, til stykkerne bliver brune.
Når kyllingen er brun lægger du det i et fad. Hæld marinaden på panden, tilsæt kerner og rosiner og steg i 1-2 minutter.
Hæld nu fløden i nogle minutter.
Når det er gjort, hældes sovsen over kyllingen og så skal det hele i ovnen i 15 minutter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar