Makrel på grøntsager & bacon-stykker
Antal: 3 personer
Tid: Forberedelse 10 minutter
Tilberedning 15 minutter
Pris: Billig
Sværhedsgrad: Nem
Fryseegnet: Nej
1 røget makrel
½ agurk
1 snack peberfrugt
2 tomater
2-3 fed hvidløg
75 g. bacon i tern
Olivenolie
Timian
Citronpeber
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Sæt bacon-stykkerne over på en varm pande og tænd ovnen på 180 grader.
Du hakker imens tomat, peberfrugt og agurk i små tern. Bland sammen i en skål.
Pres eller hak hvidløg og kom også det i skålen. Tilsæt et skvæt olivenolie til blandingen og rør grøntsagerne sammen med citronpeber, timian og salt & peber efter smag.
Tag nu et ovnfast fad og kom blandingen i - det er ikke nødvendigt at smøre den først.
Den røgede makrel placeres hen over grøntsagerne - lad bare hoved og hale være intakt, hvis der er plads i fadet. Kom retten ind i ovnen.
Efter ca. et kvarter er makrellen godt gennemvarmet og retten serveres.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar