mandag den 2. december 2013

Portobello med Tun

Bagte portobellosvampe med krydret tun

Antal: 2 personer
Tid: Forberedelse: 10 min.
       Tilberedning: 15-20 min.
Pris: Billigt
Sværhedsgrad: Nemt
Fryseegnet: Nej

4 portobellosvampe
2 dåser tun på dåse i olie, drænes
1/4 tsk. hvidløgspulver
1/4 tsk. friskkværnet peber
Cayennepeber og/eller chilipulver, tilsmagning
2 tsk. frisk dild (eventuelt)
Kokosolie (eller smør)til at smøre med
1 avokado, i skiver
En stor håndfuld rosiner
(Eventuelt peberfrugt til pynt)



Fremgangsmåde:
Tænd ovnen på 230 grader.
Bland tun, cayennepeber, hvidløgspulver, peber, (evt. dild).
Rens svampene og fjern stilken. Kom fyldet i.
Smør et ovnfast fad let og kom svampene i.
Kom fadet i ovnen og bag i 15-20 minutter, eller til toppen er brunet og portobellesvampen er let blød.
Pynt med avokado, rosiner og evt. peberfrugt og server varme.

Prøv også at komme valnødder, solbær/tranebær eller en smule karrypulver på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar