Kyllingesalat med lækker mayonnaise
Antal: 3 personer
Tid: 35-45 minutter
Pris: Billig - Middel (alt efter valg af olie)
Sværhedsgrad: Nem
Fryseegnet: Nej
1/2 kg kyllingefileter
3 persillerødder
1/4 løg
1 æg
2,25 dl avokadoolie (kan erstattes med rapsolie)
1 spsk. citronsaft
1/4 spsk. chillipulver
1/4 spsk. hvidløgspulver
Salt og peber
Fremgangsmåde:
Kyllingen steges på en pande med lidt smør/olie. Giv det 1 minut på hver side, og derefter 8-9 minutter til det er gennemstegt.
Skræl persillerødderne og skær ud i små tern. Kog til stykkerne bliver bløde.
Skær nu kyllingen i ud tern.
Skær løget ud meget fint, og bland løget med kylling og persillerod i en skål.
Kom nu ægget i en skål og pisk. Hæld olien i meget langsomt i en tynd stråle eller drypvis, så mayonnaisen ikke skiller, mens der stadig piskes.
Kom nu resten af ingredienserne og smag til med salt, peber, hvidløg og chili.
Bland mayonnaisen med kylling, persillerod og løg.
Server som det er, eller kom det i et stort, helt salatblad.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar