søndag den 20. oktober 2013

Hurtig chilisauce

Paleo chilisauce


Antal: 4 personer
Tid: Forberedelse 5 min.
       Tilberedning 20-25 min.
Pris: Billig
Sværhedsgrad: Middel
Fryseegnet: Ja

2 stk frisk chili
1 rødløg
140 g tomatpure
Ingefær
Saften fra ½ lime
Lidt vand og olivenolie
Cayennepeber og salt



Fremgangsmåde:
Hak løg og chili* og svits det i lidt olivenolie.
Når løg og chili er stegt godt, tilsættes tomatpuré, vand og ingefær.
Lad det hele simre i et godt stykke tid (20-25 minutter).
Blend saucen og smag til med limesaft, cayennepeber og salt.


* Jeg bruger altid hele chili (altså også kornene), da dette giver en ekstra stærk sovs.
Tip: Frys saucen ned i små portioner, så den rækker lidt længere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar