søndag den 20. oktober 2013

Hakkebøf med hokkaido

Hakkebøf med hokkaidogræskar

 

Antal: 4 personer
Tid: 1 time i alt
Pris: Middel
Sværhedsgrad: Middel
Fryseegnet: Nej

600 g hk oksekød
1 bundt persille
1 stk hokkaidogræskar
(kan med sikkerhed fås i Kvickly)
Eventuelt 150 g bacon
Salt, peber og olivenolie




Fremgangsmåde:
Skrub hokkaidoen godt og halver den.
Fjern kernerne og skær græskaret ud i passende størrelse. Vend stykkerne i olivenolie, salt og peber.
Skrællen kan sagtens blive på (og spises).
Kom græskaret i en ovnfast fad og put det i ovnen ved 160 grader i omkring 50 min.

Hak/klip persillen og skær baconen i mindre stykker.
Tilsæt salt og peber og rør alt sammen med oksekødet.
Lav 4 store bøffer og steg dem på panden i lidt neutral olie eller smør.


Server eventuelt sammen med Paleo Chilisauce (se bloggen)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar