fredag den 18. oktober 2013

Frikadelle med variationer

Frikadeller med forskelligt fyld

Antal: 12-14 stk.
Tid: Forberedelse 5-10 min.
        Tilberedning 10-15 min.
Pris: Billig
Sværhedsgrad: Nem
Fryseegnet: Ja

(Bemærk at dette er for hver slags frikadelle!)

Peberfrugt frikadelle
500 g hakket svinekød
1 peberfrugt
2 æg
Salt og peber



Champignon frikadelle
500 g hk. svinekød
1/2 bakke champignoner
2 æg
Salt og peber




Nødde frikadelle
500 g hk. svinekød
60 g hakket hasselnødder (eller andre nødder)
2 æg
Salt og peber




Bacon frikadelle
500 g hk. svinekød
1 pakke bacontern
2 æg
Salt og peber





Fremgangsmåde:
Bland ingredienserne sammen.
Form frikadellerne med en spiseske.
Steg på panden med lidt smør.
Når frikadellerne er gennemstegt er de klar til servering.


Dette fungerer ligesom Surprise Salat (se blog). Benyt dig af hvad du nu har i køkkenet eller hvad du nu syntes lyder spændende eller lækkert. Retten passer godt med salat, f.eks. med avokado eller en helt almindelig salat-agurk-tomat salat.
Velbekomme! :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar