fredag den 25. oktober 2013

Græskarkerner

Ristede Græskarkerner

Antal: 1-2 personer
Tid: 40-50 min.
Pris: Meget billigt
Sværhedsgrad: Nem
Fryseegnet: Nej


Friske græskarkerner *1)
Salt
Vand

NB:
*1) Tag eventuelt kernerne fra, når halloweengræskaret udskæres eller hvis i har lavet Hakkebøffer m. Hokkaido (se bloggen).



Fremgangsmåde:
Fjern så meget af det slimede græskarkød som muligt. 
Skyl kernerne grundigt og lad vandet løbe fra.
Put kernerne i en gryde og hæld vand over så det dækker. 

Kom lidt salt i, og lad det koge i ca. 20 minutter.  



 







Spred kernerne ud i en bradepande beklædt med bagepapir. 
Sæt kernerne ind i en 300 grader C varm ovn eller så højt ovnen nu kan komme op, og gerne på varmluft indtil de er lysebrune.

De kan spises både med og uden skal.

Tips:
Bruger du i stedet købte økologiske grønne græskarkerner, kan du bare riste dem direkte i ovn eller på pande med salt
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar