søndag den 5. oktober 2014

Cremet champignonsuppe

Cremet champignonsuppe

Antal: 3 personer
Tid:
Sværhedsgrad: Nem
Pris: Middel
Fryseegnet: Ja

2 avocado
½ grapefrugts saft
2,5 dl champignoner
2 tomater (De er appelsiner på billedet,
men skal altså være tomater :) )
1 rød peberfrugt
4,5 dl vand
3-4 kviste basilikum
1 fed hvidløg
1 spsk. kokosfedt
1/4 løg

Evt. 1 kyllingefilet pr. person

Fremgangsmåde:
Varm vandet. Fjern skal og sten fra avocadoerne og blend det sammen med grapefrugtens saft, hvidløget og det varme vand. 
Sæt nu en mindre gryde på komfuret over middel varme og kom kokosfedtet i gryden.
Sauter svampene, peberfrugten, løget, tomaterne og basilikum indtil de bliver opblødte.
Kom avocadovæsken over og kog kortvarigt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar