lørdag den 20. september 2014

Hjemmelavet müsli

Hjemmelavet müsli uden gluten og sukker

Antal: ca. 250 g.
Tid: Forberedelse 15 min. + afkøling
       Tilberedning 1 time.
Sværhedsgrad: Middel
Pris: Middel
Fryseegnet: Nej

2-3 søde æbler
150 blandede nødder 1)
50 g græskarfrø
50 g rosiner
25 g hørfrø
25 g sesamfrø
3 spsk. vand

1) Brug f.eks. hassel-, pekan- og valnødder og mandler.

Fremgangsmåde:
Forvarm ovnen til 130 grader.
Hak imens nødderne varieret, fra medium groft til meget groft.

Vask og del æblerne i 4 store både. Skær dem i tynde skiver på langs, eller brug den meget grove side af et rivejern for at rive dem i tynde skiver.
Bland godt og fordel jævnt og tyndt på 2 bageplader, beklædt med bagepapir.

Lad det stå i ovnen i godt 1 time med varmluft. så langt nede som muligt og vend undervejs.
Køl herefter helt af og kom den kolde müsli i lufttætte beholdere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar