lørdag den 16. august 2014

Asiatiske ribben

Asiastisk marinerede ribben

Antal: 4 personer
Tid: Forberedelse 5 min. + mindst 1 time i køleskab
       Tilberedning 70-85 min.
Sværhedsgrad: Nem
Pris: Middel
Fryseegnet: Nej

1 kg ribben
1-2 spsk. kokosolie

3 spsk. æblecider eddike
2 spsk. honning
1 spsk. frisk ingefær
1/4 tsk. hvidløgspulver
1/4 tsk. salt + peber

Fremgangsmåde:
Mariner ribbenene med marinadeingredienserne.
Kom kødet i køleskabet i mindst 1 time. Du kan sagtens lade det stå natten over, men det er ikke nødvendigt.

Kom vand ned i bunden af et rektangulært ovnfast fad og  placer alufolie og efterlad nok folie over enderne til at nå ned til bordet.
Læg herefter kødet i et enkelt lag med knoglerne nederst. Kom et nyt stykke alufolie over kødet og fold siderne af det første stykke
over det sidste. Kom fadet i en forvarmet ovn på 160 grader og giv det godt og vel 1 time.
Fjern folien, sæt ovnen på 190 grader og giv det endnu 10-15 minutter.

Server eventuelt sammen med hjemmelavet coleslaw.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar