lørdag den 14. juni 2014

Fersken-jordbær is

Sød is med ferskner, jordbær og kokos

Antal: 1 person
Tid: Forberedelse fersken i fryser
og kokosmælk i køleskab natten over
       Tilberedning 5 min.
Sværhedsgrad: Nem
Pris: Middel
Fryseegnet: Ja (under omrøring i begyndelsen)

½ dl kokosmælk
½ dl kokosnød-creme (den hårde del af indholdet i en dåse kokosmælk)
½ frossen fersken
6 frosne jordbær
Evt. kanel



Fremgangsmåde:
Skær ferskenen ud i store stykker og kom dem i fryseren natten over. Stil samtidigt en dåse kokosmælk i køleskabet.
Dagen efter blender du de frosne jordbær, fersken-stykker, kokosnød-cremen og kokosmælken sammen til en jævn konsistens. Smag eventuelt til med en smule kanel.
Server med det samme som en blød is, en kold frugtmos, som pynt på en kage, eller stil massen i fryseren, hvor du jævnligt rører rundt, i begyndelsen for at undgå at det bliver som én stor hård isterning med smag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar