Sød is med ferskner, jordbær og kokos
Antal: 1 personTid: Forberedelse fersken i fryser
og kokosmælk i køleskab natten over
Tilberedning 5 min.
Sværhedsgrad: Nem
Pris: Middel
½ dl kokosmælk
½ dl kokosnød-creme (den hårde del af indholdet i en dåse kokosmælk)
½ frossen fersken
6 frosne jordbær
Evt. kanel
Fremgangsmåde:
Skær ferskenen ud i store stykker og kom dem i fryseren natten over. Stil samtidigt en dåse kokosmælk i køleskabet.
Dagen efter blender du de frosne jordbær, fersken-stykker, kokosnød-cremen og kokosmælken sammen til en jævn konsistens. Smag eventuelt til med en smule kanel.
Server med det samme som en blød is, en kold frugtmos, som pynt på en kage, eller stil massen i fryseren, hvor du jævnligt rører rundt, i begyndelsen for at undgå at det bliver som én stor hård isterning med smag.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar