torsdag den 19. september 2013

Mandel-fladbrød

Lækkert mandel-fladbrød


Antal: 6-16 stk.
Tid: Forberedelse 10 min.
       Tilberedning 5-15 min.
Pris: Middel
Sværhedsgrad: Nem
Fryseegnet: Ja

250 g mandelmel
2 stk. æg
Salt
Oregano 
Chilipulver
1 spsk. fedtstof (kokosolie eller olivenolie)



Fremgangsmåde:
Rør alt, undtaget fedtstof, sammen i en skål.
Opdel derefter i ønsket antal brød. 6-16 stykker alt efter størrelse
Læg dejen mellem 2 stykker bagepapir og rul dem ud, så de bliver runde.
Tag en pande, hæld fedtstof på og giv fladbrødene 30-60 sekunder på hver side, alt efter tykkelse og pandens temperatur (de må meget gerne få lidt farve, bare de ikke bliver sorte)











Nyd dem til maden, i madpakken eller til at dyppe i noget dip.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar