lørdag den 7. september 2013

Fyldte Peberfrugter

Selvopfundne Peberfrugter m.fyld


Antal: 4 personer
Tid: Forberedelse 15 min.
       Tilberedning 35-40 min.
Pris: Billig
Sværhedsgrad: Nem
Fryseegnet: Nej

4 peberfrugter
3 æg
1 lille løg
500 g. hakket svinekød
225 g. bacontern
1  æble
1 spsk. smeltet smør
2 store spsk. hjemmelavet SCD yoghurt (Hjemmelavet laktose-fri yoghurt) *1)
Basilikum
Chili
Salt og Peber

NB: 
*1) Til dem der IKKE er på SCD, kan man anvende naturel yoghurt.


Fremgangsmåde:
Løgene skæres fint, æblerne skæres i meget små tern. Peberfrugten renses og halveres. Baconternene steges og smøret smeltes.

Pisk æg, yoghurt, krydderier, løg, æbletern, smør og ristede bacontern sammen i en skål.
Rør hk. kød i.

Fyldet fyldes i de rensede og halverede peberfrugter.


Peberfrugterne kommes i et fad. Sæt fadet nederst i ovnen på 220 grader - varmluft.
Lad det stå i maximum 30 min. (Eventuelt under stanniol de sidste 10 min.)
Hviler 5-10 min. under stanniol.

Serveres med det samme, eller gemmes til frokosten dagen efter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar