søndag den 7. september 2014

Paleo Chili con carne

Paleo Chili con carne

Antal: 4 personer
Tid: Forberedelse 5 min.
       Tilberedning ca. 30 min.
Sværhedsgrad: Nem
Pris: Middel
Fryseegnet: Ja

½ kg hakket oksekød
5-6 gulerødder
2 røde peberfrugt
2 løg
2-3 dåser hakkede tomater
1 dåse tomatkoncentrat
2 tsk. Kanel
2 tsk. Paprika
Knust chili
Salt og peber

LCD fløde (laves ligesom LCD yoghurt, bare m. fløde i stedet)
Blomkålsris (se opskrift på bloggen)

Fremgangsmåde:
Brun oksekødet i en stor gryde eller sauterpande.
Hak løggene fint, riv gulerødderne groft og skær peberfrugterne i små tern.
Tilsæt grøntsagerne når kødet er brunet.
Tilsæt de hakkede tomater, tomatkoncentratet og krydderierne.

Lad chilien stå og simre i ca. 30 minutter.
Smag til undervejs med mere krydderi, indtil du er tilfreds.
Server sammen med varme blomkålsris og LCD fløde
Velbekomme :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar