torsdag den 7. november 2013

Mexikansk gryderet

Gryderet ala Mexico


Antal: 4 personer
Tid: Forberedelse 15 min.
       Tilberedelse 20 min.
Pris: Middel
Sværhedsgrad: Let

Bemærk: Billederne er for en dobbelt portion


400 g hk. oksekød
½ hvidkålshoved
2 stk. løg
1 peberfrugt i tern
2 dl hakket tomat
½ - 1 chili
4 fed hvidløg
Smag til med salt, koriander, paprika og oregano 1)
1 stk avokado i tern



Fremgangsmåde:
Løg og kål steges på en pande/i en stegegryde indtil det falder sammen.
Tag det af varmen.
 

Kød og peberfrugt svitses på panden og blandes med kål og løg.
Panden stilles nu på lav - middel varme (alt efter mængden)
Tilsæt hvidløg, chili, tomat og krydderier.
Lad det simre.
Smag til og server med avokado tern.

1) Prøv at bruge andre krydderier som f.eks.
spidskommen, citrongræs, stødt chili og/eller cayennepeber.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar