lørdag den 28. september 2013

Hurtig kyllingesuppe

Suppe med kylling og grønt


Antal: 4 personer
Tid: Forberedelse 10 min
        Tilberedning 10 min
Pris: Billig
Sværhedsgrad: Nem
Fryseegnet: Ja


450 g kyllingefilet
1 stor persillerod eller 2 mindre
3 gulerødder
2 porrer
1 løg
2 stk laurbærblade
1 liter kogende vand
1 spsk frisk citronsaft
Salt og peber
1 mild chilli



Fremgangsmåde:
Skær gulerødderne, porrerne og persilleroden ud i skiver eller tern. Skær løget i små både, og chilien i små stykker
Skær kyllingefileten i tern og brun på en varm pande (i en dyb pande eller i en sauterpande) med en nogenlunde smagsneutral olie såsom rapsolie,
Kom 2 laurbærblade ned til kødet, sammen med 1 liter kogende vand.
Tilsæt grøntsagerne og bring i kog. Kog suppen i 7-10 minutter.
Tilsæt salt, peber og chili efter smag og tilsæt den friske citronsaft.

Suppen er nu klar til servering.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar